Energieadviesbureau Hellemans Consultancy

Betrouwbaar en onafhankelijk

Hellemans Consultancy is al sinds 1997 actief op de energiemarkt en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de aankoop van energie. Ons team van specialisten staat opdrachtgevers bij met krachtige adviezen, waardoor zij tot aanzienlijke kostenbesparingen komen. Stuk voor stuk mensen met passie voor hun vak, die er alles aan doen om opdrachtgevers met raad en daad bij te staan.

 

Energiediensten

Naast energie aankoop verzorgen wij nog tal van andere diensten op het gebied van energie. Wij zijn actief op de zakelijke markt en beschikken over een zeer gevarieerde klantenkring; van kleine en middelgrote ondernemingen, aankoopcollectieven, gezondheidszorg en (semi-)overheidsinstellingen tot grote (industriële) bedrijven met vestigingen in binnen- en buitenland.

 

Buitenlandse activiteiten

Onze diensten beperken zich echter niet tot België. Hellemans Consultancy is internationaal actief en heeft vestigingen in België, Nederland en deelnemingen in andere adviesbureaus in Europa. Hierdoor kunnen wij ook klanten met vestigingen in diverse landen optimaal van dienst zijn.

 

Hellemans Consultancy Belgie BVBA

Hellemans Consultancy Nederland B.V.

En-Concept Duitsland GmbH