Leveranciersselectie Elektriciteit en Aardgas

Bent u toe aan het afsluiten van een nieuw elektriciteits- en/of aardgascontract? Dan bent u uiteraard op zoek naar de meest scherpe tarieven, in combinatie met de meest geschikte leverancier. Wij helpen u graag bij het maken van een leveranciersselectie.

 

Leveranciersselectie

Na het opstellen van een aankoopstrategie, inventariseren we de beschikbare gegevens over elektriciteits- en aardgasaansluitingen. Op basis van deze strategiebepaling stellen wij een maatwerk tenderdocument op, welke wij communiceren aan een ruime groep leveranciers. Hellemans Consultancy analyseert de inkomende aanbiedingen (één of meerdere aanbiedrondes) en stelt een advies op, wat u toelaat een objectieve en verantwoorde leverancierskeuze te maken.

 

Binnen geheel dit proces heeft u toegang tot alle aanbiedingen. Hellemans Consultancy wil hiermee een transparante en onafhankelijke werkwijze waarborgen.

 

Leveranciersselectie t.b.v. Europese aanbesteding

Europese aanbesteding van energie is niet eenvoudig. Zij vraagt door veranderende wet- en regelgeving continue aandacht van uw aankopers. Onze specialisten kunnen u hierbij ondersteunen en adviseren, zodat u voldoende correcte aanbiedingen kunt ontvangen. Het advies strekt zich uit van de inventarisatie en strategiebepaling, tot het beoordelen van de ingediende offertes en het uitbrengen van een gunningsadvies.

 

Kijk voor meer informatie ook onder Leveranciersselectie.

Bent u op zoek naar de juiste leverancier en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken?

Neemt u dan contact op om een afspraak te maken. Wij informeren u graag nader in een vrijblijvend gesprek.