De energiemarkt

Weet u hoe u het beste uw energie inkoopt en wat voor u hierbij uw risico’s zijn? Bent u op zoek naar scherpste energietarieven en de juiste leverancier? Heeft u onvoldoende inzicht in de energiemarkt? Of ontbreekt het u aan tijd om de voortdurende ontwikkelingen op de energiemarkt te volgen?

Onafhankelijk
Hellemans Consultancy adviseert en ondersteunt onafhankelijk bij de inkoop van energie.

Voor alle energieafnemers
Wij helpen kleinere energieafnemers om direct energie in te kopen. Grotere energieafnemers begeleiden wij bij de strategische inkoop van energie. Hierbij wordt het totale energievolume in delen ingekocht om risico’s van de fluctuerende energiemarkt te spreiden. Wij adviseren u over inkoop-strategieën en kostenrisico’s. Ook helpen wij u bij het selecteren van leveranciers voor duurzame opwekking, CO2-compensatie en groencertificaten.

Collectieve inkoop

Voor leden van vertegenwoordigende (branche)organisaties koopt Hellemans Consultancy collectief energie in tegen steeds een scherpe prijsstelling en gunstige voorwaarden. Dit kan door het strategisch inkopen van energie voor een specifieke groep van leden met een groot energieverbruik of door leden de mogelijkheid te bieden om direct energie in te kopen tegen de actuele prijzen van onze huidige leveranciersportefeuille voor collectieven die op dat moment tot de scherpste in de markt behoren. Hellemans Consultancy verzorgt de gehele administratie van het collectief: aanmeldingen van nieuwe deelnemers, inhuizingen, switches, gegevensmutaties en uithuizingen van aansluitingen.

Uw voordelen

Onze klanten aan het woord